Matranensis Nikita eladó

Kiváló adottságú és képességű fiatal szukának keresek igényes, szerető gazdát.

2012. évi világkiállítás Best Puppy címét elnyerő kutyája!

Képességei alapján aktívan AGILITY-ző és akár kiállítások iránt is nyitott gazdit keresek.Érdeklõdni a kapcsolat oldalon található email-en, telefonon lehet.

A kiskutyák szocializálása során igyekszem a kölyköket minél több, számukra még ismeretlen hellyel megismertetni, az egészséges fejlõdésük érdekében a lehetõ legjobban felkészíteni õket az elkövetkezendõ kalandokra.


- több kép -Mikor eldöntötték, hogy kiskutyát szeretnének vásárolni, kérem alaposan gondolják végig, hogy tudják-e vállalni az ezzel járó feladatokat, kötöttségeket és költségeket.
A Welsh Terrier szerencsére igen egészséges fajta, örökletes betegségektõl mentes. Éppen ezért minden esélyük megvan arra, hogy a kutya 12-16 évig a társuk legyen.
Kérem, hogy ezt megfontolva döntsenek az új családtag megvásárlásáról, ne engedjenek a hirtelen fellángolásnak.
Ha viszont minden lehetõségük adott, ahhoz hogy egy Welsh terrier legyen részese a mindennapjaiknak, akkor biztos vagyok benne, hogy rengeteg örömben lesz részük és fantasztikus társra találnak ebben a fajtában.

Az Egyesült Államokba csak és kizárólag a Welsh Terrier Club of America regisztrált tagjainak, vagy két klubtag által szponzorált érdeklõdõnek vagyok hajlandó kutyát eladni.

FEDEZTETÉSRE AJÁNLOM!
Hungaria Junior Champion CROWN OF MONTGOMERY-t, Diót.
Fedezéseibõl idõnként kölykök elõjegyezhetõk!